Wij zijn een praktijk voor het hele gezin en bieden ongekende mogelijkheden aan persoonlijke tandheelkundige zorg op hoog niveau. U kunt bij ons terecht voor reguliere tandheelkunde, maar ook voor cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. De begrippen kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u angst voor de tandarts? Wij begrijpen dit en nemen graag de tijd om u op uw gemak te stellen.

Tandartspraktijk Heeren kent zijn start in juli 1977 op de Paltzerweg 93 in Bilthoven. Net afgestudeerd, ontvangt tandarts Rob Heeren (R.A.G) daar zijn eerste patiënten. Na 15 jaar Bilthoven, verhuist de praktijk in 1992 naar de Dolderseweg 83 in Den Dolder, waar tandarts Heeren zich vestigt op de eerste verdieping, boven makelaardij Kooy.

De staat van het pand verslechtert in de jaren erna, waardoor tandarts Rob Heeren in 2006 voor de keuze komt te staan; of nog een aantal jaren doorgaan in een bouwval of nieuw bouwen op dezelfde plaats. Hij kiest voor het laatste, echter duurt het nog geruime tijd voordat de gemeente een bouwvergunning afgeeft. De zaak gaat uiteindelijk in 2008 plat en de praktijk verhuist voor tweeënhalf jaar naar een tijdelijk onderkomen.

Dochter Nienke Heeren (C.M.B) studeert af in 2007 en doet haar ervaring op als tandarts bij Defensie en doet meerdere waarnemingen bij praktijken in Zeist en Beesd.

In juli 2010 is het zover, vader en dochter nemen samen hun intrek in het nieuwe pand aan de Dolderseweg 83. Twee generaties Heeren-tandartsen verwelkomen u hier graag!

Bekijk ons team »