Twee generaties Heeren-tandartsen verwelkomen u hier graag! Wij zijn een praktijk voor het hele gezin en bieden vele mogelijkheden aan persoonlijke tandheelkundige zorg op hoog niveau. U kunt bij ons terecht voor reguliere tandheelkunde, maar ook voor cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. De begrippen kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Preventieve mondzorg

Wij besteden veel aandacht aan preventieve mondzorg. Het behoud van eigen tanden is een groot aandachtspunt. Het verwijderen van tandsteen, het voorkomen en vullen van gaatjes, het signaleren van toekomstige problemen, valt onder de noemer preventieve mondzorg.

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënistes en (paro)preventieassistentes en samen willen wij onze patiënten motiveren en begeleiden in hun gebitsverzorging. Onze mondhygiënistes en preventieassistentes geven een uitgebreide gebitsreiniging, mondhygiëne instructies en nazorg om dit te waarborgen.

Voor de kleinsten onder ons werken wij volgens het Gewoon Gaaf principe.

Gewoon Gaaf

Gewoon Gaaf is een preventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders. De tandarts, mondhygiënist of preventieassistente geeft u en uw kind advies dat is afgestemd op het gebit van uw kind. Hij of zij begeleidt uw kind een gaaf gebit te hebben en te houden.

Bij Gewoon Gaaf maakt de tandarts, mondhygiënist of preventieassistente een risico-inschatting.

  • Hoe goed zorgen u en uw kind voor het gebit van uw kind?
  • Hoe is het met zijn mondhygiëne?
  • Breken er tanden of kiezen door?
  • Is uw kind aan het wisselen?
  • Heeft uw zoon of dochter (beginnende) gaatjes in het gebit?

Op basis van deze risico-inschatting, bepaalt de tandarts het moment waarop hij of zij u en uw kind weer in onze praktijk wil terugzien. Soms zal hij of zij de kiezen extra beschermen (sealen) of een fluoridebehandeling geven. Maar meestal zijn die behandelingen niet nodig. De invulling en uitvoering van de preventiemethode kan dus binnen een gezin verschillen. Gewoon Gaaf kijkt tenslotte naar ieder individu.

Uw kinderen zijn (al vanaf 2 jaar) van harte welkom. Door zo jong mogelijk regelmatig onze praktijk te bezoeken raken ze vertrouwd met de omgeving en ons team. Hierdoor wordt voor hun goede mondzorg en een regelmatig bezoek aan de tandarts gewoon.

Heeft u angst voor de tandarts? Wij begrijpen dit en nemen graag de tijd om u op uw gemak te stellen.

Bekijk ons team »